Öreg Merci nem vén Merci - utcára vele, ne a múzeumba!

Mercedes Youngtimers

Hírszerzőnk jelenti

2011. április 01. - Benyás

A magas magyarországi benzinárakra tekintettel a Daimler AG a mai napon bejelentette, hogy a kecskeméti gyárban gyártandó típusok számát eggyel növeli. A képen a legújabb fejlesztésű BS típusjelű modell látható. De vajon mit takar ez a rövidítés?

A kétüléses roadster paramétereiből egyelőre csak a fogyasztási értékek kerültek nyilvánosságra: 0l/0km. C02 kibocsájtási értéke 0g/0km. A fejlesztők szándéka láthatóan egy gazdaságos modell piacra dobása volt, melyet az is bizonyít, hogy a karosszéria erősen emlékeztet az R171-es kód alatt futó régi SLK-ra. A fotóról ugyanakkor kiderül, hogy leginkább a kerékjárati íveken módosítottak (azok légellenállásán rontottak), de ez bizonyosan nem fogja befolyásolni a fogyasztási értékeket.

A gyár jelezte azt is, hogy a napi- (és a keleti piacokon a teljes futást jelző) kilométer-számláló is a műszeregység melletti gombokkal, bármikor módosítható lesz.

 

Feltehetőleg a BlueEFFICIENCY és E-Cell modelleket is túlszárnyalva ez lesz a Mercedes-Benz eddigi leginkább környezetkímélő típusa.

A bejegyzés trackback címe:

https://mercedesyoungtimers.blog.hu/api/trackback/id/tr1615386270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása