Öreg Merci nem vén Merci - utcára vele, ne a múzeumba!

Mercedes Youngtimers

Május 1, a youngtimerek ünnepe

2009. április 25. - Benyás

Kevesebb mint egy hét van már csak Május elsejéig, amikor újra kikerülnek a garázsból a féltve őrzött, csillagos, young és oldtimereink, hogy megmutassuk őket a tavaszi napsütésenek! Már hagyomány, hogy a munka ünnepét az MBYBK (Mercedes Benz Youngtimer Baráti Kör) egy laza, csoportos kocsikázással tölti, aminek célállomásához nem feltétlenül a legrövidebb, de mindig gyönyörű útvonalon jutunk el.

A programok kötetlenek, azonban szinte mindig ugyan az a koreográfia teljesül, "autóbuzulás", bandázás, kajálás (idén bográcsozás lesz), kamurestaurálás. Idén a cél a Dunakanyar, a felvonulási téri gyülekezőnél lesz bejelentve a pontos cél. Indulás 9 órakor. Minden érdeklődőt várunk! Hogy a kaja mennyiséggel se legyen probléma, ennek a post-nak a kommentjeinél lehet jelentkezni. Egy pár kép a tavalyi találkozó hangulatáról:

A bejegyzés trackback címe:

https://mercedesyoungtimers.blog.hu/api/trackback/id/tr6315386474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása