Öreg Merci nem vén Merci - utcára vele, ne a múzeumba!

Mercedes Youngtimers

A köcsög Mercis archetípusa

2011. október 28. - Benyás

Sokan utálják őket - a köcsög Merciseket (BMW-seket, Audisokat - ízlés szerinti rész aláhúzandó).
Mert azt hiszik, mindent megtehetnek. Nem ismerik az indexet. Mindenkit levillognak az autópályán. Pofátlanul bevágnak a sor elejére. Külföldi rendszámmal bújnak ki a traffipax meg a parkolási bírság alól. Gátlástalanul használják a mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyeket - mint ez is itt, ni.
Sp_1

Hogy mi az érdekes ebben a gépben? Klikk a folytatásért!

 

A képen látható SL55 AMG-vel kapcsolatban több érdekességet is találunk, nem kell túl mélyre ásni magunkat hozzá a net bugyraiban. A gép megtestesíti mindazt, amiről az elején beszéltem, és amitől az is megutálja a "mercis" állatfajtát, akinek semmi konkrét problémája nem volt azelőtt ilyennel. Mert ugye nem elég, hogy fussa neki egy SL 55-re, de hogy rendszám nélkül járjon vele, az már a pofátlanság kategória. Ezen a tortán már csak a hab a roki parkoló használata... Hogy ezzel az autóval szemben mégis miért volt mindenki elnézőbb?

A kétüléses gép az Apple nemrég elhunyt vezetőjének, Steve Jobsnak az autója volt. Mondják, hogy a nagy emberek gyakran különcök, és meggyőződésük, hogy többet engedhetnek meg maguknak az átlagnál - nem volt ez másképp Steve esetében sem. Ennek ellenére sokkal inkább elnézték neki ezt, lévén azért letett valamit az asztalra, és ez nemcsak a magamfajta techbuzik számára egyértelmű, legalábbis remélem. A nagyemberséget, jövőbelátást, zseniséget nem akarom túlragozni, volt róla szó eleget az elmúlt hetekben.

Maradjunk annyiban, hogy ő volt az egyik nem mindennapi kivétel, aki erősítette a "köcsög Mercis" szabályt .R.I.P. Steve!

A bejegyzés trackback címe:

https://mercedesyoungtimers.blog.hu/api/trackback/id/tr4115386226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása