Öreg Merci nem vén Merci - utcára vele, ne a múzeumba!

Mercedes Youngtimers

Wanted! Ellopták Kéjnsz w126-osát!

2010. február 22. - Benyás

Segítségre lenne szükségünk!

Január 17 és február 19 között Budapesten ellopták Kéjnsz barátunk 300SE Mercijét. Külföldön járt és mire hazaért, már nem volt meg. Igaz az utcán hagyta, de ki gondolta hogy egy ilyen "ezeréves" luxusadó súlytotta gépet még elvisznek. Még V8-as sem volt, vagy agyonextrázott sem, hogy igazán érdemes legyen ellopni. Simán csak jó állapotú.

 

 

Pár adat:

- W126 300 SE, 1987-es
- WDB1260241A352492
- kéziváltó, plüssbelső, tolótető, világítós sminktükrök, külső hőmérő, ABS, ASD, automata klíma, olasz indexek az első sarvedőkön.
- 142.000km
- hátsó lökös króm részén pici horpadás
- francia papirok, de nemzetközi (diplomata) rendszáma volt

 

Barátunk visszavásárolná, vagy hálás lenne a becsületes megtalálónak. Esetleg ha valaki 126os bontott alkatrészeket lát felbukkani eladásra és sanszos hogy ebből származik, az kérjük jelezze itt, vagy a blogkukacmercedesyoungtimersponthun!

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://mercedesyoungtimers.blog.hu/api/trackback/id/tr2415386366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása